Kirkkoherranvirasto (os. Kisatie 5, 31760 Urjala) on avoinna ma-pe klo 9-12, puhelimitse yhteyden saa ma-pe klo 9-15, viraston puhelinnumero on 040 804 8820 ja sähköpostiosoite urjalan.seurakunta@evl.fi

Kirkkoherranvirastoon voit ottaa yhteyttä jos haluat tilata virkatodistuksen, suunnittelet häitä tai kastejuhlaa tms.

Vasemmalla olevan linkin kautta voit tilata virkatodistuksen sähköisesti mm. perunkirjoitusta varten. Sukututkimustilaukset pyydetään toimittamaan suoraan seurakunnan sähköpostiin.

Kaikkiin hautaukseen liittyvissä asioissa ole yhteydessä kiinteistönhoitaja Eerik Topiin (puh. 040 804 8831 tai eerik.topi@evl.fi)

Seurakunnan taloustoimisto toimii samassa tilassa kirkkoherranviraston kanssa osoitteessa Kisatie 5, Urjala.

Taloustoimiston puh.nro on  040 804 8835 ja sähköpostiosoite taloustoimisto.urjala@evl.fi Ole suoraan yhteydessä taloustoimistoon, jos asiasi koskee laskutusta tms. taloushallinon asiaa.

Seurakunnan laskutusosoite löytyy tämän sivun yläosasta.

Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta

Seurakunnan laskutusosoite