Torstaikerho

Torstaikerho kokoontuu seurakuntatalossa kerran kuukaudessa noin 1,5 h kerrallaan. Kerho on tarkoitettu kaikille Urjalan ikäihmisille.

Kerho alkaa kahvilla ja alkuhartaudella. Muu ohjelma on pääosin kerholaisten itsensä esittämää. Kerhoon voi tulla myös vain kuuntelemaan ja virkistäytymään, nauttimaan yhdessäolosta. Kerhon lopuksi on pienehköt arpajaiset. Kerhon toiminnasta vastaa diakonissa, vapaaehtoiset laittavat kahvin. Kerho on osallistujille maksuton.

Iltalan kerho

Iltalan kerho kokoontuu joka toinen tiistai Iltalan kerhohuoneessa noin 1,5 h kerrallaan. Kerho on tarkoitettu erityisesti Iltalan vanhustentalojen asukkaille.

Kerho alkaa kahvilla ja alkuhartaudella. Kerhossa jutellaan, lauletaan ja pidetään leikkimielistä tietovisailua.

Seurakunnan pappi vierailee kerhossa kahdesti vuodessa. Nämä ehtoolliskerrat ovat kerhossa ennen joulua ja pääsiäisen aikaan.

Kerhon toiminnasta vastaa diakonissa, joka pitää kerhoa yhdessä vapaaehtoisen kerhonvetäjän kanssa.

Torstaikerholaisia seurakuntatalolla.