Korona-viruksen leviämisen estämiseksi on seurakunnan kokoavaa toimintaa vähennetty.

Koska yli 10 hengen kokoontumisia pitää välttää toimitetaan jumalanpalvelukset piispojen ohjeistuksen mukaisesti ilman kirkkotilassa läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalveluksen voi kuunnella Järviradion välittämänä internetistä. Linkki löytyy seurakunnan kotisivulta https://www.urjalanseurakunta.fi. Kirkko on jumalanpalveluksen jälkeen klo 13 asti auki hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Myös kirkolliset toimitukset (hautaan siunaamiset, kasteet sekä avioliittoon vihkimiset) tulee hoitaa niin että paikalla on enintään 10 henkeä. Muistotilaisuuksia ei järjestetä seurakunnan tiloissa toistaiseksi.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta, asiointi hoidetaan joko puhelimitse (puh. 040 804 8829) tai sähköpostitse (urjalan.seurakunta@evl.fi)

MYYDÄÄN HYVÄLLÄ SIJAINNILLA URJALAN KESKUSTAN TUNTUMASTA KIRKKORIIHEKSI KUTSUTTU ASUIN- JA LIIKERAKENNUS.