Korona-viruksen rajoituksia on osittain purettu.

Voimme jälleen kokoontua yhteisiin jumalanpalveluksiin kirkkoon. Edelleen noudatamme turvavälejä sekä hyvää käsihygieniaa. Kirkossa voi käydä istumaan joka toiseen penkkiriviin sekä jättää parin metrin välin seuraavaan kirkkovieraaseen tai perhekuntaan. Ovilla on käsidesiä. Ehtoollisen vietossa noudatamme kirkossa kerrottavia käytäntöjä. Jumalanpalveluksia voi kuunnella seurakunnan kotisivujen kautta (www.urjalanseurakunta.fi , linkki radioon aukeaa painamalla etusivulla olevaa kivisakastin ikkunaa).

Kirkollisia toimituksia toimitetaan kirkossa. Hautaan siunaaminen voidaan suorittaa edelleen myös ulkona haudalla. Kaste voidaan tilannekohtaisesti harkiten toimittaa myös kodissa, kun huolehditaan turvaväleistä.

Kirkkoherranvirasto on avoinna normaalisti maanantaista torstaisin kello 9-12, asioinnin voi hoitaa myös puhelimitse (puh. 040 804 8829) tai sähköpostitse (urjalan.seurakunta@evl.fi)