kokoontuu Majakalla maanantaisin klo 10-12.00 vuoroviikoin MLL:n kanssa

Perhekerho tai perhekahvila on perhetyön näkyvin toimintamuoto. Se on aikuisten ja lasten yhteinen kohtaamispaikka. Sinne voivat tulla äidit, isät, mummit, vaarit sekä päivähoitoväki lapsineen. Perhekerhossa saamme hiljentyä yhdessä arkitouhujen keskellä, viettää yhteistä aamupalahetkeä sekä puuhailla, jutustella ja leikkiä tai vaikkapa vain oleskella. Seurakunnan vastuuvuoro perhekahvilassa on parillisten viikkojen maanantaina.

Viimeinen seurakunnan kerho on 25.11.

Tervetuloa myös kirkkoon su 1.12. klo 11 Adventin perhemessuun,

to 12.12. Lasten kauneimpiin joululauluihin klo 18 sekä

ti 24.12 jouluaaton perhehartauteen klo 14.

Mukulat ja mummut, vauvat ja vaarit-kerho

Yhteistä aikaa isovanhemmille ja lastenlapsille. Kerhossa leikitään, liikutaan, pelaillaan ja askarrellaan sekä tehdään kaikkea muutakin kivaa. Tärkeä osa kerhoa on myös välipalahetki. Kerhossa on myös aikaa jutella ja vaihtaa kokemuksia toisten isovanhempien kanssa. Lapsille on myös tärkeää kohdata kavereita.

Tapaamme seuraavan kerran Majakalla ti 3.12. klo 17.

Perhekerholaiset, lapset ja äidit leikkivät lattialla.
Syksyinen kiitosalttari