Suvilinnun lauluilta

Suvivirsi kajahtaa Urjalan kirkossa!

Keväinen linnunlaulu on merkki uudesta alusta ja mahdollisuudesta uuteen elämään. Suvivirsi ja muut keväiset ja kesäiset laulut soivat ympäri Suomen, myös Urjalan kirkossa. Laulamalla ja osallistumalla keräykseen mahdollistamme uuden alun lapsille ja nuorille koulutiellä! Kolehti kannetaan kehitysmaiden lasten ja nuorten laadukkaan koulutuksen turvaamiseksi kirkon ulkomaanavun kanssa.
Tilaisuuden jälkeen iltateetä ja kahvia sään salliessa ulkona lintujen laulun ympäröimänä!

Kesätorikonsertti Ilpo Laspas, urut

Urjalalainen huippu-urkuri, urkusarjan taiteellinen johtaja, Råman-työryhmän jäsen Ilpo Laspas.

Ohjelmassa teoksia vuoden teeman mukaisesti: parasta ennen 1793.

Konserttien yhteydessä esitellään Pitäjänsalissa kirkon alkuperäisiä Råman-urkuja (1830), joita ryhdytään restauroimaan.

Samuli Edelmanin konsertti

Samuli Edelmanin konsertti Urjalan kirkossa klo 18.

Kesätorikonsertti Markku Lepistö, harmonikka & Mikko Helenius, urut

Markku Lepistö, harmonikka & Urjalan Halkivahasta kotoisin oleva, Helsingin Oulunkylän kirkon urkuri Mikko Helenius.

Ohjelmassa yllätysten konsertti sukulaissoittimilla, Pentinkulman päivien aikaan.