Oi kiitos, sä Luojani armollinen-konsertti

Ohjelmassa on mm. rakastettuja Merikannon lauluja, kuten Miss soutaen tuulessa, Onnelliset ja Pai, pai paitaressu. Duetoissa laulaa mukana myös nokialainen näyttelijä ja laulaja Keijo Kuivanen. Lisäksi kuullaan muuta suomalaista kesäistä laulu- ja pianomusiikkia mm. Sibeliukselta ja Hannikaiselta sekä tuttuja hengellisiä lauluja.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 5 e.

Ritva Kotanen on valmistunut laulunopettajaksi Tampereen Konservatoriosta. Valmistumisensa jälkeen hän on täydentänyt opintojaan mm. Tamara Lundin ja Ritva Auvisen johdolla.

Tuomas Honkkila on valmistunut Tampereen Ammattikorkeakoulusta ja on toiminut pianonsoitonopettajana sekä Vakka-Suomen että Sastamalan musiikkiopistossa, jossa jatkaa opettamista myös alkavana lukuvuonna.
Hän on opiskellut mm. Lauri Väinmaan, Heini Kärkkäisen, Risto-Matti Marinin sekä Risto Kyrön johdolla. Opintojensa aikana sekä valmistuttuaan hän on työskennellyt erityisesti laulajien kanssa toimien mm. säestäjänä Ahjola-opiston laulajille.

Kesätorikonsertti Ilpo Laspas, urut

Urjalalainen huippu-urkuri, urkusarjan taiteellinen johtaja, Råman-työryhmän jäsen Ilpo Laspas.

Ohjelmassa teoksia vuoden teeman mukaisesti: parasta ennen 1793.

Konserttien yhteydessä esitellään Pitäjänsalissa kirkon alkuperäisiä Råman-urkuja (1830), joita ryhdytään restauroimaan.

Samuli Edelmanin konsertti

Samuli Edelmanin konsertti Urjalan kirkossa klo 18.

Kesätorikonsertti Markku Lepistö, harmonikka & Mikko Helenius, urut

Markku Lepistö, harmonikka & Urjalan Halkivahasta kotoisin oleva, Helsingin Oulunkylän kirkon urkuri Mikko Helenius.

Ohjelmassa yllätysten konsertti sukulaissoittimilla, Pentinkulman päivien aikaan.