Oi kiitos, sä Luojani armollinen-konsertti

Ohjelmassa on mm. rakastettuja Merikannon lauluja, kuten Miss soutaen tuulessa, Onnelliset ja Pai, pai paitaressu. Duetoissa laulaa mukana myös nokialainen näyttelijä ja laulaja Keijo Kuivanen. Lisäksi kuullaan muuta suomalaista kesäistä laulu- ja pianomusiikkia mm. Sibeliukselta ja Hannikaiselta sekä tuttuja hengellisiä lauluja.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 5 e.

Ritva Kotanen on valmistunut laulunopettajaksi Tampereen Konservatoriosta. Valmistumisensa jälkeen hän on täydentänyt opintojaan mm. Tamara Lundin ja Ritva Auvisen johdolla.

Tuomas Honkkila on valmistunut Tampereen Ammattikorkeakoulusta ja on toiminut pianonsoitonopettajana sekä Vakka-Suomen että Sastamalan musiikkiopistossa, jossa jatkaa opettamista myös alkavana lukuvuonna.
Hän on opiskellut mm. Lauri Väinmaan, Heini Kärkkäisen, Risto-Matti Marinin sekä Risto Kyrön johdolla. Opintojensa aikana sekä valmistuttuaan hän on työskennellyt erityisesti laulajien kanssa toimien mm. säestäjänä Ahjola-opiston laulajille.

Halkivahan kirkko

Sanan ja Sävelen iltapäivähetki Halkivahan kirkossa

Hetkessä mukana miesryhmä Gospel-Pasuuna.

Tilaisuuden päätteeksi kahvitarjoilu.

Kiitollisuus, 15. sunnuntai helluntaista
Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.
Virret: 327, 134, 903, 330:1-, 231, 329:5.

16. sunnuntai helluntaista, Jumalan huolenpito

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat "Autuaampi on antaa kuin ottaa".
Virret: 950, 133, 923, 437, 230, 968:1-3.