Vahtikoira Veikko ja Suomi 100 vuotta

Tule katsomaan ja kuulemaan, miten Vahtikoira Veikko juhlii.

Tuija Rantalainen ja Vahtikoira Veikko vierailevat Urjalassa. Tilaisuuteen vapaa pääsy.

Kiitollisuus, 15. sunnuntai helluntaista
Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.

16. sunnuntai helluntaista, Jumalan huolenpito

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat "Autuaampi on antaa kuin ottaa".

Petri Laaksosen konsertti

Urjalan syntymäpäivää juhlistetaan torstaina 13.9. juhlakonsertilla Urjalan kirkossa, johon saapuu esiintymään Petri Laaksonen.
Laaksonen on tunnettu erityisesti kappaleen "Täällä Pohjantähden alla" esittäjänä, kyseinen laulu kuullaan myös tässä konsertissa.