Seurakuntaliitos - uhka vai mahdollisuus, infoa ja keskustelua, mukana Ari Hukari

Seurakuntatalo

Info- ja keskustelutilaisuus seurakuntaliitoksista. Mukana Ari Hukari kapitulista. Kahvitus. Tervetuloa

Dekaani Ari Hukari Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulista on kertomassa seurakuntaliitosten merkityksestä ja vaikutuksesta kirkossa ja Tampereen hiippakunnassa.

Kesätorikonsertti Ilpo Laspas, urut

Urjalalainen huippu-urkuri, urkusarjan taiteellinen johtaja, Råman-työryhmän jäsen Ilpo Laspas.

Ohjelmassa teoksia vuoden teeman mukaisesti: parasta ennen 1793.

Konserttien yhteydessä esitellään Pitäjänsalissa kirkon alkuperäisiä Råman-urkuja (1830), joita ryhdytään restauroimaan.

Samuli Edelmanin konsertti

Samuli Edelmanin konsertti Urjalan kirkossa klo 18.

Kesätorikonsertti Markku Lepistö, harmonikka & Mikko Helenius, urut

Markku Lepistö, harmonikka & Urjalan Halkivahasta kotoisin oleva, Helsingin Oulunkylän kirkon urkuri Mikko Helenius.

Ohjelmassa yllätysten konsertti sukulaissoittimilla, Pentinkulman päivien aikaan.