Kesätorikonsertti Sirkka- Liisa Jussila- Griepentrog

Maamme tunnetuimpia urkureita, entinen Kallion kirkon urkuri, Ilpo Laspaksen ja Pétur Sakasin opettaja Sirkka- Liisa Jussila- Griepentrog.

Ohjelmassa maailman tunnetuin urkuteos, Bachin d-molli-toccata ja fuuga sekä muita upeita teoksia.

Konserttien yhteydessä esitellään Pitäjänsalissa kirkon alkuperäisiä Råman-urkuja (1830), joita ryhdytään restauroimaan.

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10€.

Järjestäjä Urjalan Musiikinystävien seura ry.

Kisatien toimitila

KUA:n ryhmä

Tule mukaan.

Halkivahan kirkko

Sanan ja Sävelen iltapäivähetki Halkivahan kirkossa

Hetkessä mukana miesryhmä Gospel-Pasuuna.

Tilaisuuden päätteeksi kahvitarjoilu.

Kiitollisuus, 15. sunnuntai helluntaista
Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.