Muut diakoniatyön tilaisuudet (Lähimmäispalveluryhmä)

Seurakuntatalo

Vapaaehtoisten ja muiden lähimmäispalveluhenkisten yhteinen kokoontuminen kerran kuukaudessa.

Olet lämpimästi tervetullut lähimmäispalveluryhmään, jossa käy seurakunnan vapaaehtoistyössä olevia ja muita, jotka haluavat olla mukana tässä ryhmässä. Ohjelmassa on alkukahvit, lyhyt hiljentyminen, kuulumisten vaihtoa, keskustelua ryhmäläisille ajankohtaisista aiheista ja loppurukous. Mukana diakonissa.

Kinkerit (Urjalankylän kinkerit)

Urjalankylän kinkerit Sinikka ja Pekka Nikkilällä

Musiikkipitoinen iltakirkko

Iltakirkon toimittavat kirkkoherra Timo Kumpunen (kitara), srk-pastori Olavi Rissanen (basso), kanttori Katariina Vuorinen (urut, flyygeli), talouspäällikkö Aleksi Riuttala (kitara), mukana myös Cantio-kuoro.

Messu

Messun toimittavat kirkkoherra Timo Kumpunen, kanttori Katariina Vuorinen, suntiona Teija Pyykkö