Olopäivä

Seurakuntatalo

Erityisesti ikäihmisille ja muille aikuisille suunnattu iltapäivän virkistyshetki seurakuntatalossa alkaen klo 12 lounaalla, lounas 10€, työttömille 5€. Lounaan jälkeen laulua, tietoa tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksestä, hartaus, arvontaa Yhteisvastuun hyväksi ja loppukahvit.

Olopäivän yhteydessä pidetään myyjäiset Yhteisvastuun hyväksi. Myyjäisiin voi tuoda käsitöitä ja leivonnaisia tuoteselosteineen ja arpajaisiin voittoja. Ruokapöydässä YV-lipas.

Kinkerit (Urjalankylän kinkerit)

Urjalankylän kinkerit Sinikka ja Pekka Nikkilällä

Musiikkipitoinen iltakirkko

Iltakirkon toimittavat kirkkoherra Timo Kumpunen (kitara), srk-pastori Olavi Rissanen (basso), kanttori Katariina Vuorinen (urut, flyygeli), talouspäällikkö Aleksi Riuttala (kitara), mukana myös Cantio-kuoro.

Messu

Messun toimittavat kirkkoherra Timo Kumpunen, kanttori Katariina Vuorinen, suntiona Teija Pyykkö