Messun toimittavat kirkkoherra Timo Kumpunen, kanttori Petri Bondfolk sekä diakonissa Auli Nummenmaa, suntiona Teija Pyykkö, messussa mukana myös kirkkokuoro.

Kolehti kerätään Herättäjä-Yhdistyksen kansainväliseen työhön käytettäväksi Senegalissa kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimauttamiseen.

Messun jälkeen tänä vuonna 75 vuotta täyttävien yhteinen juhla seurakuntatalolla.

Pääsiäissunnuntan messu

Messun toimittavat liturgina srk-pastori Olavi Rissanen, saarnaa vs. kirkkoherra Markus Andersson, kanttori Katariina Vuorinen, suntiona Teija Pyykkö, avustajana Kirsti Toivonen.

Kolehti kerätään lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä. Ohjelmasta hyötyvät naiset ja koulunkäyntinsä keskeyttäneet tytöt.

Halkivahan kirkko

Pääsiäispäivä