Musiikkitilaisuus (Seinäjärven kuoron kirkkokonsertti, johtana kanttori Jouko Palomäki)

Kirkkokonsertti klo 12.00: Seinäjärven kuoro

Seinäjärven kuoron kirkkokonsertti klo 12.00, johtaa kanttori Jouko Palomäki.

Seinäjärven kuoro on pitänyt yllä kuorolaulun harrastusta Seinäjärven kylässä jo yhdeksänkymmenenkahden vuoden ajan. Kuoro on aloittanut toimintansa ajatuksesta saada kuorolauluesitys kylällä järjestettyihin äitienpäiväjuhliin. Ensimmäinen esiintyminen oli sitten äitienpäivänä vuonna 1927. Kuoro on toiminut siitä lähtien Seinäjärven kylällä, joka on "kahden kaupungin kylä", kylä ulottuu Alavuden ja Virtain rajan molemmin puolin.
Suurin osa nykyisestä 18 laulajan ryhmästä kulkee harjoituksissa Alavudelta, mutta on mukana myös neljä virtolaista ja kaksi laulajaa Ilmajoelta. Vuosikymmenten aikana kuorolla on ollut 15 johtajaa. Kuoron perustaja Vilho Norja johti kuoroa pitkään, lähes neljän vuosikymmenen ajan. Toinen pitkäaikainen johtaja oli Antti Pyylampi, jonka johdolla kuoro äänitti levyn "Nään portin, oi se auki on" vuona 2002. Nykyinen johtaja Jouko Palomäki on johtanut kuoroa syksystä 2006 asti.

Kuoron ohjelmisto koostuu pääosin hengellisestä musiikista, ulottuen perinteisistä hengellisistä lauluista gospelmusiikkiin. Tämänkertaisessa ohjelmassa on pääosin gospeltaustaista ohjelmistoa, tuttuja ja tuntemattomia lauluja uuden mantereen mittaamattomasta lauluaarteistosta. Useat laulut ovat kuoron johtajan sovittamia ja kääntämiä.

Seurat Jatta heporaudan mökillä

Os, Kotitie 16, Hakolahti.

Rukoushetket

Tervetuloa pieneen rukoushetkeen.

Konfirmaatiomessu

Kesän rippileirin konfirmaatiomessu.
Messun toimittaa srk-pastori Olavi Rissanen, kirkkoherra Timo Kumpunen ja kanttori Katariina Vuorinen.