Oi kiitos, sä Luojani armollinen- konsertti

Sunnuntaina 1.9.2024 klo 14 kuullaan Urjalan kirkossa konsertti Oi Kiitos, sä Luojani armollinen. Ohjelmassa on mm. Oskar Merikannon rakastettuja yksinlauluja ja duettoja sekä pianosooloja suomalaisilta säveltäjiltä. Esiintyjinä ovat tamperelaiset muusikot Ritva Kotanen, sopraano, Keijo Kuivanen, tenori ja Lotta Colloridi, piano.
Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Ritva Kotanen on valmistunut laulunopettajaksi Tampereen konservatoriosta. Valmistumisensa jälkeen hän on täydentänyt opintojaan mm. Tamara Lundin ja Ritva Auvisen johdolla. Kotanen on laulanut Tampereen Työväen Teatterin, Tampereen Oopperan ja Tampereen Musiikkiteatterin produktioissa.

Keijo Kuivanen on opiskellut laulua mm. professori Liisa Linko-Malmion, Hannu-Heikki Hakulisen ja Licinio Francardin johdolla. Hän on tehnyt laulu- ja puherooleja Tampereen Työväen Teatterissa, Tampereen Teatterissa, Tampereen Oopperassa ja Tampereen Musiikkiteatterissa sekä solistivierailun Suomen kansallisoopperaan.

Pianisti Lotta Collaridi on opiskellut musiikkia Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, Tampereen ammattikorkeakoulussa, Grieg-Akatemiassa ja Metropoliassa, josta viimeisin Musiikkipedagogi (Yamk)- tutkinto on joulukuulta 2022. Lotta Collaridi esiintyy monipuolisesti erilaisten kokoonpanojen kanssa. Erityisesti laulajien kanssa tehtävät produktiot ja eri taiteenlajien yhdistäminen ovat hänelle mieluista tekemistä. Hän opettaa pianonsoittoa Tampereen konservatoriossa ja Tampereen seurakuntien Kirkkomusikantto-toiminnassa.
  • Musiikki Musiikki