Rippikoulun etätehtävät korona-aikana

Alla olevista linkeistä löydät vaihtoehtoiset tehtävät rippikoulupassin suorittamiseksi pdf-tiedostoina. Noudata tehtävissä olevia ohjeita. Lue pdf-tiedosto aina kokonaan, sillä tehtävä voi jatkua toiselle tai kolmannelle sivulle.

Palauta tehtävät sähköpostilla osoitteeseen olavi.rissanen@evl.fi. Laita sähköpostiin aina kaikki tehtävässä olevat kysymykset, ja kysymyksen perään oma vastauksesi, niin ei tarvitse arvuutella, mikä kysymys on kyseessä. Laita lisäksi sähköpostisi otsikoksi aina sen tehtävän nimi, mitä palautat. Sano myös aina sähköpostissa, kuka olet. Jokaisesta palautetusta tehtävästä saa aina yhden merkinnän korvattua. Passiin ei tule itse merkitä mitään, vaan Olavi merkitsee etänä tehdyt tehtävät suoritetuksi sitten, kun voidaan jälleen pitää lähitapaamisia.

Jumalanpalvelustehtävä (yhdestä seuratusta jumalanpalveluksesta saa aina yhden jumalanpalvelusmerkinnän. Tämän tehtävän voi siis tehdä aina useamman kerran, kunhan kyseessä on aina uusi jumalanpalvelus. Mikäli katsot joulunajan tai pääsiäisen jumalanpalveluksen, saat näistä sitten kyseiseen kohtaan merkinnän)

Muut tehtävät (näistä saat aina yhden merkinnän muusta seurakuntaan tutustumisesta)

Ehtoollistehtävä

Kastetehtävä

Hautajaistehtävä

Raamattutehtävä

Kirkkoontutustumistehtävä

Mikäli tässä asiassa on mitään kysymyksiä tai muita huomioita, niin jälleen voi soittaa tai laittaa viestiä suoraan Olaville, niin selvitetään asiaa.