Urjalan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous 16.5.2019 klo 18.00 Urjalan seurakuntatalossa.

Korona-epidemian rajoituksia on osittain purettu

9.6.2020 14.29

Edelleen noudatamme turvavälejä sekä hyvää käsihygieniaa. Kirkossa voi käydä istumaan joka toiseen penkkiriviin sekä jättää parin metrin välin seuraavaan kirkkovieraaseen tai perhekuntaan. Ovilla on käsidesiä. Ehtoollisen vietossa noudatamme kirkossa kerrottavia käytäntöjä. Jumalanpalvelukset striimataan edelleen Facebookiin (www.facebook.com/urjalansrk) , niin että myös ne, jotka ovat sairaita tai erityisryhmiin kuuluvia, voivat olla etänä mukana. Samoin jumalanpalveluksia voi kuunnella seurakunnan kotisivujen kautta (www.urjalanseurakunta.fi , linkki radioon aukeaa painamalla etusivulla olevaa kivisakastin ikkunaa).

Kirkollisia toimituksia toimitetaan kirkossa. Hautaan siunaaminen voidaan suorittaa edelleen myös ulkona haudalla. Kaste voidaan tilannekohtaisesti harkiten toimittaa myös kodissa, kun huolehditaan turvaväleistä.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Asiointi tapahtuu joko soittamalla (puh. 040 804 8820) tai sähköpostitse (urjalan.seurakunta@evl.fi)