Urjalan seurakunta liittyi 1.1.2022 Tampereen aluekeskusrekisteriin.

31.12.2021 23.59

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Suosittelemme tilaamaan virkatodistuslomakkeet ja sukuselvitykset perunkirjoitusta varten sähköisellä lomakkeella:

Jos sähköinen tilaus ei onnistu, tilauksen voi tehdä myös puhelimitse Tampereen aluekeskusrekisteristä, puh. 03  2190 700 (arkisin klo 9–15)
Muut Tampereen aluekeskusrekisterin yhteystiedotLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Sukututkimukset

Sukututkimuksia varten laadittavia sukuselvityksiä tehdään Tampereen aluekeskusrekisterissä, josta voit kysyä lisätietoa asiasta.

Hinnat

Todistusten hinnat vaihtelevat niiden tekemiseen käytetyn työmäärän mukaan. Jotkin todistukset vaativat tiedon hakemista esimerkiksi vanhoista kirkon kirjoista. Todistuksia voidaan joutua laatimaan manuaalisesti eli käsin myös todistuksen käyttötarkoituksen takia.

Katso virkatodistusten, sukuselvitysten ja -tutkimusten hinnat Tampereen aluekeskusrekisterin sivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä