Diakoniatyöntekijä on sinua varten

Diakoniatyöntekjän kanssa voit keskustella monenlaisista asioista. Keskustelun aiheena voivat olla esimerkiksi oman elämäsi ongelmat (huolet, surut, sairaus, yksinäisyys, taloudelliset ongelmat tms.), äkilliset kriisit tai hengelliset asiat. Voi myös pyytää rukousapua.

Diakoniatyöntekijä neuvoo sinua tarvittaessa eteenpäin arkisten asioiden hoitamisessa kuten etuuksien hakemisessa ja auttaa yhteydenotossa eri viranomaisiin. Taloudellista avustamista raamittavat seurakunnan ohjeistus ja seurakunnan taloudelliset resurssit.

Diakoniatyöntekijä tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä erityisesti ikääntyneiden ja sairaiden luo.

Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

Apua voit pyytää, vaikka et olisi seurakunnan jäsen.

Vähävaraisten aamupala

Perjantaiaamuisin on tarjolla vähävaraisille tarkoitettu maksuton aamupala klo 8-9.30 kunnan nuorsotila Majakalla (os. Tampereentie 8, Urjala).

Tarjolla on puuroa, jotain suolaista, leipää, kahvia ja teetä.

Paikalla on työntekijöinä emäntä, diakonissa ja ovimies.