virsinumerot

Musiikki

Laulakaa Herralle uusi laulu

Laulaminen koskettaa ihmisen syvimpiä tuntoja. "Kun turilaan toukka ja satakieli laulavat yhdessä, syntyy virsi" piispa Olavi Kares.

Kuorossa laulaminen pidentää ikää ja parantaa elämänlaatua. Samalla opit uusia lauluja ja tutustut uusiin laulajiin. Sinulla on myös tärkeä tehtävä seurakunnassa: musiikin kautta saat olla mukana julistamassa evankeliumia. Kuoroihin ovat tervetulleita kaikki laulamisesta innostuneet, erillisiä laulukokeita ei järjestetä.

Kirkkomuskarista löydät tietoa täältä.

Seuraa seurakunnan ilmottelua paikallislehdessä, facebookissa tai näillä kotisivuilla.

Olet tervetullut laulamaan!

Karjalaisen kansan messu su 28.8. klo 10 Urjalan kirkko.

Messussa lauletaan Tapani Nuutisen sanoittamia ja säveltämiä, mukaansa tempaavia kauniita lauluja. Laulujen opettelemista varten järjestetään erilliset kuoroharjoitukset, joihin voi tulla mukaan laulamaan kuka hyvänsä omalla ainutlaatuisella äänellään. Laulut ovat pääasiassa yksiäänisiä, vain osa on kaksiäänisiä.

Ensimmäinen harjoituskerta on to. 9.6. klo 17:30 Urjalan kirkossa, jolloin jaetaan nuotit ja käydään laulut läpi. Loput kuoroharjoitukset ovat ke 3.8., 10.8., 17.8. ja to 25.8. klo 17:30 Urjalan kirkossa.

Rohkeasti mukaan!