Perhekerho

kokoontuu Majakalla maanantaisin klo 10-12.00 vuoroviikoin MLL:n kanssa

Perhekerho tai perhekahvila on perhetyön näkyvin toimintamuoto. Se on aikuisten ja lasten yhteinen kohtaamispaikka. Sinne voivat tulla äidit, isät, mummit, vaarit sekä päivähoitoväki lapsineen. Perhekerhossa saamme hiljentyä yhdessä arkitouhujen keskellä, viettää yhteistä aamupalahetkeä sekä puuhailla, jutustella ja leikkiä tai vaikkapa vain oleskella. Seurakunnan vastuuvuoro perhekahvilassa on parillisten viikkojen maanantaina.

Kerho alkaa maanantaina 2.9.

 

Mukulat ja mummut, vauvat ja vaarit-kerho

Yhteistä aikaa isovanhemmille ja lastenlapsille. Kerhossa leikitään, liikutaan, pelaillaan ja askarrellaan sekä tehdään kaikkea muutakin kivaa. Tärkeä osa kerhoa on myös välipalahetki. Kerhossa on myös aikaa jutella ja vaihtaa kokemuksia toisten isovanhempien kanssa.

Kokoonnumme ensimmäisen kerran ti 24.9. klo 17-18 Majakalla.

Aina isovanhemmat eivät voi tulla lastenlasten kanssa, mutta tarvitsevat tukea tai onnen hetkien jakamista toisten samassa tilanteessa olevien kanssa. Joskus välimatka on pitkä monestakin syystä. Siksi olemme perustamassa uutta ryhmää. Olkoon sen työnimi vaikkapa isovanhemmuuden kahvila aluksi. Tapaamme ensimmäisen kerran Majakalla ma 30.9. klo 18.

 

 

 

Perhekerholaiset, lapset ja äidit leikkivät lattialla.
Syksyinen kiitosalttari

Ota yhteyttä