kokoontuu Narikassa maanantaisin klo 10-12.00 vuoroviikoin MLL:n kanssa

Perhekerho tai perhekahvila on perhetyön näkyvin toimintamuoto. Se on aikuisten ja lasten yhteinen kohtaamispaikka. Sinne voivat tulla äidit, isät, mummit, vaarit sekä päivähoitoväki lapsineen. Perhekerhossa saamme hiljentyä yhdessä arkitouhujen keskellä, viettää yhteistä aamupalahetkeä sekä puuhailla, jutustella ja leikkiä tai vaikkapa vain oleskella. Seurakunnan vastuuvuoro perhekahvilassa on parittomien viikkojen maanantaina.

Aamun perhekahvilassa on muskari 28.1.,11.2., 25.3.,8.4.,6.5.ja 20.5.

Iltaperhekahvila kokoontuu vanhaan tapaan tiistaisin Majakalla klo 17-19. Seurakunnan vuoro on parillisten viikkojen tiistait.

Mukulat ja mummut, vauvat ja vaarit-kerho

Yhteistä aikaa isovanhemmille ja lastenlapsille. Kerhossa leikitään, liikutaan, pelaillaan ja askarrellaan sekä tehdään kaikkea muutakin kivaa. Tärkeä osa kerhoa on myös välipalahetki. Kerhossa on myös aikaa jutella ja vaihtaa kokemuksia toisten isovanhempien kanssa.

Keväällä 2019 kerho kokoontuu kolmesti Majakalla.

(ajat tarkentuvat...)

Perhekerholaiset, lapset ja äidit leikkivät lattialla.
Syksyinen kiitosalttari