Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Koulutuksessa opetellaan erilaisia sosiaalisia taitoja, ryhmätyöskentelyä, ryhmien ohjaamista, pelejä ja leikkejä, hartauksien suunnittelua ja pitämistä. Koulutuksessa kasvamme kristittyinä kukin omista lähtökohdistamme. Isoskoulutus valmistaa isosen tehtäviin rippikoulussa ja lastenleireillä, mutta on hyödyksi myös kesätöitä hakiessa ja aktiiviseen kansalaisuuteen kasvamisessa.

Isoskoulutus syksyllä 2019

Haluaisitko koeta uudelleen riparin tunnelmaa ja oppia ryhmänohjaustaitoja? Tule isoskoulutukseen! Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Isoskoulutus ei maksa osallistujalle mitään.

Tulevat isoset kokoontuvat lähtökohtaisesti kahden viikon välein torstaisin klo 15.30-17.00 Urjalan kirkon sakastissa. Ensimmäinen kerta on näillä näkymin 19.9.2019 klo 15.30 kirkon sakastissa. Koulutukseen kuuluu myös osallistumista mahdollisille nuorten viikonloppuleireille ja -retkille, joista tietoa ja ajankohtia myöhemmin.

Ilmoittaudu isoskoulutukseen tästä!

Syksyn isoskoulutusleiri

Syksyn isoskoulutusleiri järjestetään Kyllönportissa Pälkäneellä 8.-10.11.2019. Leiri alkaa perjantaina klo 18.00 ja leiriltä tullaan pois sunnuntaina klo 14:sta mennessä. Leiri on osallistujille maksuton. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet leirillä tarvittavista varusteista ja mukaan otettavista tavaroista.

Ilmoittaudu leirille tästä!

Isoskoulutuksen nuoret harjoittelevat leikin avulla tehtäväänsä varten.
Isoset kouluttautuvat kesää varten.
nuoria veisukirja kädessä