Kirkkoherranvirasto (os. Kisatie 5, 31760 Urjala) palvelee toistaiseksi vain puhelimitse sekä sähköpostitse ma-to klo 9-15, puh.nro 040 804 8820 ja sähköpostiosoite urjalan.seurakunta@evl.fi

Kirkkoherranvirastoon voit ottaa yhteyttä jos haluat tilata virkatodistuksen, järjestät hautaujaisia, häitä tai kastejuhlaa tms.

Vasemmalla olevan linkin kautta organisaatiot voivat tilata virkatodistuksen sähköisesti mm. perunkirjoitusta varten. Yksityishenkilöt voivat tilata virkatodistuksen seurakunnan kotisivujen etusivulta olevan linkin kautta tai tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä Sukututkimuksia ko. lomakkeilla EI voi tilata.

Sukututkimustilaukset pyydetään toimittamaan suoraan seurakunnan sähköpostiin (urjalan.seurakunta@evl.fi) . Sukututkimuksen tilauslomake löytyy tämän linkin Linkki avautuu uudessa välilehdessätakaa.

Kaikkiin hautaukseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon Minna Kuljuntaustaan puh. 040 804 8829 tai minna.kuljuntausta@evl.fi , hautauksiin liittyvä laskutus hoidetaan myös kirkkoherranvirastossa.

Seurakunnan talouteen liittyvissä asioissa ota yhteyttä Aleksi Riuttalaan, puh. 044 293 5569 tai sähköpostiosoitse taloustoimisto.urjala@evl.fi Ole suoraan yhteydessä taloustoimistoon, jos asiasi koskee laskutusta tms. taloushallinon asiaa.

Seurakunnan laskutusosoite löytyy tämän sivun yläosasta.

Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta

Seurakunnan laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/Urjalan seurakunta

++3175++

00026 BASWARE

Verkkolaskutusosoite: 003701573281, operaattori Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.