Virkatodistukset ja sukuselvitykset 1.1.2022 alkaen

Suosittelemme tilaamaan virkatodistukset ja sukuselvitykset perunkirjoitusta varten sähköisellä lomakkeella:

Jos sähköinen tilaus ei onnistu, tilauksen voi tehdä myös puhelimitse Tampereen aluekeskusrekisteristä,                                                puh. 03  2190 700 (arkisin klo 9–15)
Muut Tampereen aluekeskusrekisterin yhteystiedot löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Urjalan seurakunta liittynyt Tampereen aluekeskusrekisteriin 1.1.2022

Urjalan seurakunta liittyi 1.1.2022 alkaen Tampereen aluekeskusrekisteriin. Aluekeskusrekisterissä hoidetaan kaikkien siihen kuuluvien seurakuntien kirkonkirjojen pito keskitetysti. Kirkonkirjojen pitoon sisältyy muun muassa virkatodistusten ja sukuselvitysten laatiminen, avioliiton esteiden tutkinta sekä kasteiden, avioliittojen, kirkosta eroamisten ja kirkkoon liittymisten rekisteröiminen.

Vainajasta tilataan sukuselvitys perunkirjoitusta varten siitä seurakunnasta, jonka jäsen vainaja oli kuollessaan. Tämä todistus kattaa vainajan perhesuhdetiedot kuolemaa edeltävältä ajalta takautuvasti 1.10.1999 asti. Vainajasta ei tarvitse tilata erillisiä todistuksia mahdollisista muista Suomen ev. lut. kirkon seurakunnista, joissa hän on ollut jäsen 1.10.1999 jälkeen.

Sukututkimukset

Sukututkimuksia varten laadittavia sukuselvityksiä tehdään Tampereen aluekeskusrekisterissä, josta voit kysyä lisätietoa asiasta.

Hinnat

Todistusten hinnat vaihtelevat niiden tekemiseen käytetyn työmäärän mukaan. Jotkin todistukset vaativat tiedon hakemista esimerkiksi vanhoista kirkon kirjoista. Todistuksia voidaan joutua laatimaan manuaalisesti eli käsin myös todistuksen käyttötarkoituksen takia.

Katso virkatodistusten, sukuselvitysten ja -tutkimusten hinnat Tampereen aluekeskusrekisterin sivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tampereen aluekeskusrekisteri Virkatodistusten ja sukuselvitysten tilaus puh. 03 2190 700 arkisin klo 9-15