Kirkkoherranvirasto (os. Kisatie 5, 31760 Urjala) on avoinna ma-to klo 9-12, puhelimitse yhteyden saa ma-pe klo 9-15, puh.nro 040 804 8820 ja sähköpostiosoite urjalan.seurakunta@evl.fi

Kirkkoherranvirastoon voit ottaa yhteyttä jos haluat tilata virkatodistuksen, suunnittelet häitä tai kastejuhlaa tms.

Vasemmalla olevan linkin kautta voit tilata virkatodistuksen sähköisesti mm. perunkirjoitusta varten. Sukututkimuksia ko. lomakkeella EI voi tilata.

Sukututkimustilaukset pyydetään toimittamaan suoraan seurakunnan sähköpostiin (urjalan.seurakunta@evl.fi) . Sukututkimuksen tilauslomake löytyy tämän linkin takaa.

Kaikkiin hautaukseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon Minna Kuljuntaustaan, puh. 040 804 8829 tai minna.kuljuntausta@evl.fi , hautauksiin liittyvä laskutus hoidetaan myös kirkkoherranvirastossa.

Seurakunnan talouteen liittyvissä asioissa ota yhteyttä Aleksi Riuttalaan, puh. 040 293 5569 tai sähköpostiosoitse taloustoimisto.urjala@evl.fi Ole suoraan yhteydessä taloustoimistoon, jos asiasi koskee laskutusta tms. taloushallinon asiaa.

Seurakunnan laskutusosoite löytyy tämän sivun yläosasta.

Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta

Seurakunnan laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/Urjalan seurakunta

++3175++

00026 BASWARE

Verkkolaskutusosoite: 003701573281, operaattori Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.