Kun joulu, joulu on meillä -konsertti

Kun joulu, joulu on meillä -konsertti Urjalan kirkko

Jorma Hynninen, laulu ja Pétur Sakari, urut.

Jorma Hynninen, yksi Suomen vuosisadan äänistä , ja nuori urkurikomeetta Pétur Sakari suomalaisen musiikin päivän joulukonsertissa Urjalan tunnelmallisessa kirkossa.

Liput 20 € / 15 €

Halkivahan kirkko

Sanan ja Sävelen iltapäivähetki Halkivahan kirkossa

Hetkessä mukana miesryhmä Gospel-Pasuuna.

Tilaisuuden päätteeksi kahvitarjoilu.

Kiitollisuus, 15. sunnuntai helluntaista
Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.

16. sunnuntai helluntaista, Jumalan huolenpito

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat "Autuaampi on antaa kuin ottaa".